Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Brak ocen
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Brak ocen
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Labne Peyniri
24h
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15 min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Cheesecake (Pişmeyen)
5h 30min
Linzer Turta
50min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45min