Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıtırlı Challah Ekmeği
1h 30 min
Sabayon
15 Min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3 godz. 25 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3sa 20 dk
Elmalı Tart
1h
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Bircher Müsli
12h 10min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Lokma
4 godz. 35 min