Kosaken-Doppelbrot

Kosaken-Doppelbrot

4.8 161 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 14sa 30 dk
1 Stück

Malzemeler

Roggensauerteig
  • Wasser
    330 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    15 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    255 g
Quellstück
  • Roggenkörner
    170 g
  • Wasser
    255 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    85 g
  • frische Hefe
    15 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    255 g
  • Dinkelmehl Type 630
    170 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 86 g
Kalori 12102 kJ / 2990 kcal
Yağ 12 g
Lif 70.3 g
Karbonhidrat 571 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...