Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18h
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Möhren-Körner-Brote
15hod.
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min