Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15 min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45 min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
4h
Bierbrot
2hod.
Doppelbocker aus dem Topf
3hod.
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Buttermilchbrot
18h