Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 50 g Kürbiskerne
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Haferflocken
- 30 g Kürbiskerne
- 110 g Möhren (Karotten), in Stücken
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 140 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1326 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Dinkelsemmerl
14ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min
Roggensauerteig
96h 20min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min