Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 65 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 50 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Weizensauerteig
- 200 g Wasser
- 30 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheiben
- Kalori
- 479 kJ / 128 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16h 15min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Schweizer Rustico
25u. 20min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Kommissbrot
15h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min