Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Roggenkörner
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 - 3 TL Kümmelsamen, nach Geschmack, und etwas mehr zum Bestreuen
- grobes Meersalz zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 553 kJ / 72 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Dunkles Landbrot
4h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3 godz.
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Buttermilchbrot
18 godz.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 godz.