Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Roggenkörner
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 - 3 TL Kümmelsamen, nach Geschmack, und etwas mehr zum Bestreuen
- grobes Meersalz zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 553 kJ / 72 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min
Schweizer Bauernbrot
7h