Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Quellstück
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 40 g Leinsamen
- 90 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 140 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 160 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 22.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14j 30 menit
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Dinkelsemmerl
14j 30 menit
Oberländer
14j 30 menit
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14j 30 menit
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min
Kommissbrot
15h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h