Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g yeşil biber, çarliston veya dolmalık, parçalara bölünmüş (2-3 cm), bk.öneriler
- 50 g zeytinyağı
- 100 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 100 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 100 g taze fasulye, dondurulmuş, çözdürülmüş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 g baldo pirinç (25 dakika oda sıcaklığındaki suda ıslatılıp süzülmüş, ıslatılmamış pirincin ağırlığı 200 g), (bk. Öneriler)
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ - ½ tk toz zerdeçal
- 680 g su
- 200 - 250 g konserve nohut, suyu süzülüp durulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 811.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Ispanak Başı
40 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Chialı Tavuk Burger
1h 10min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3h 25min
Buharda Limonlu Kek
2h 20min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min