Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 30 g brokoli, kalın sapları ayıklanmış,parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 10 g kırmızı soğan, ince dilimlenmiş (0.25 cm)
- 40 g ıspanak yaprağı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g yumurta, çırpılmış
- 15 g galeta unu
- 2 tk sıvı yağ
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 838 kJ / 200.3 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Patates ve Havuç Püresi
45min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min