Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g badem
- 1000 g süt
- 150 g şeker
- 1 ½ yk gül suyu (isteğe bağlı)
- 4 adet Güllaç yaprağı
- 40 g toz Antep fıstığı, süslemek için (isteğe bağlı)
- gül yaprağı, kuru, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1756.3 kJ / 419.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 18.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sultan Lokumu
40min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Hibiskus Şerbeti
3 Std. 25 Min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50min
Tarhana Çorbası
25 Min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 Std. 5 Min
Damla Sakızlı Muhallebi (3 porsiyon)
2h 20 min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50min
Yoğurtlu Havuç
50min
İncir Uyutması
3 godz. 30 min