Cihazlar ve Aksesuarlar
Güllaç
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 25 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
badem100 g
-
süt1000 g
-
şeker150 g
-
gül suyu (isteğe bağlı)1 ½ yk
-
Güllaç yaprağı4 adet
-
toz Antep fıstığı (isteğe bağlı) süslemek için40 g
-
gül yaprağı (isteğe bağlı) kuru, süslemek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
10 g
Kalori
1756.3 kJ /
419.5 kcal
Yağ
18.2 g
Karbonhidrat
56.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ESKİMEYEN TARİFLER
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 dk
Kabaca doğranmış lahana
10 dk
Elma Kompostosu
20 dk
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Ayva Tatlısı
3sa
İncir Uyutması
3sa 30 dk
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4sa 10 dk
Süt Helvası
3sa 55 dk
Sahlep
20 dk
Cevizli Kereviz Salatası
10 dk
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1sa 5 dk
İrmik Helvası
1sa 25 dk