Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharat Karışımı
- ½ tk muskat, toz
- 1 silme yk karabiber, taze toz
- 1 yk kişniş tohumu
- 1 yk kimyon tohumu
- 1 yk karanfil
- 1 çubuk tarçın
- 10 kakule bütün, yeşil
Tavuk
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 900 g su
- 1 tk tuz
- 300 g pirinç, yıkanmış, durulanmış
- 700 - 800 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g dolmalık fıstık, çiğ
- 30 g soyulmuş badem
- 30 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 4 - 5 dal kişniş yaprağı, doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2158 kJ / 513 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Tavuk Dürüm
40min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9小时 25 分钟
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Etli Türlü
1h 20min