Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk Marinasyonu
- 700 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (1 cm)
- 50 g limon suyu
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
Pesto
- 65 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 60 g fesleğen yaprağı
- 25 g dolmalık fıstık
- 1 diş sarımsak
- 110 g sızma zeytinyağı
- 1 tutam tuz
Tagliatelle ve Pişirme
- 1200 g su, haşlamak için
- 1 tk tuz
- 400 g makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi
- 15 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 49.6 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Portakallı Sıcak Şarap
20 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20 min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20 min