Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g pirinç
- 2 diş sarımsak
- 50 g soğan, dörde bölünmüş
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 50 g zeytinyağı
-
400
g domates, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
veya 400 g doğranmış domates, konserve, küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm) - 540 - 580 g su
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk karabiber, serpmek için ekstra karabiber
- ¼ tk pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1244.1 kJ / 297.4 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 892.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Naneli Bezelye Çorbası
35 min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15 min.
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Harissa
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Kabak
20min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15min
Kırmızı, Beyaz ve Mavi Frozen Limonata
10 min
Altın Süt
10 min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20min
Karamelize Elmalar
15min