Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 2 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 70 g un
- 20 g mısır nişastası
- 1 tk kabartma tozu
- 2 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 1000 g tavuk kanadı
Sos
- 5 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 50 g esmer şeker
- 60 g pirinç sirkesi
- 60 g bal
- 30 - 50 g acı sos (ör. Sriracha)
- 30 g ketçap
- 15 g soya sosu
- 15 g susam yağı
- 1000 - 1500 g sıvı yağ, kızartmak için
- 1 yk susam, kavrulmuş
- 2 taze soğan, süslemek için dilimler halinde (5 mm) kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 63.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1674.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Etli Fajita
40 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1h 10 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Buharda pişmiş karides
15min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h