Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 2 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 70 g un
- 20 g mısır nişastası
- 1 tk kabartma tozu
- 2 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 1000 g tavuk kanadı
Sos
- 5 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 50 g esmer şeker
- 60 g pirinç sirkesi
- 60 g bal
- 30 - 50 g acı sos (ör. Sriracha)
- 30 g ketçap
- 15 g soya sosu
- 15 g susam yağı
- 1000 - 1500 g sıvı yağ, kızartmak için
- 1 yk susam, kavrulmuş
- 2 taze soğan, süslemek için dilimler halinde (5 mm) kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 63.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1674.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1 Std. 10 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Peynirli Karides Tava
35min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1 Std. 20 Min
Misket Köfte
40 Min
Tavuk Dürüm
40 Min