Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g sıvı yağ
veya 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
veya 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
veya 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 167 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Dana Stroganoff
1h
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Sotelenmiş Mantar
20 Min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 Min
Domates Soslu Spagetti
55 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Ratatuy
40 Min