Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Elmalı Bar
1 Std. 20 Min
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 Min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min