Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min