
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı10 g
-
taze zencefil kabukları soyulmuş10 g
-
bal kabağı kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)400 g
-
patates küçük parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
çiğ kaju fıstığı50 g
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
toz beyaz biber2 tutam
-
su750 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
141 kcal /
592 kJ
Protein
4 g
Yağ
9 g
Karbonhidrat
12 g
Lif
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye