Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Tavuk Dürüm
40min
Kıymalı Ispanak
45min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min