Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Bolonez Soslu Lazanya
2 godz. 30 min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Cheesecake (Pişmeyen)
5h 30min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Patates ve Sebze Püresi
45 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25 min