Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
TM6 TM5 TM31

Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon

4.2 (15 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g su
  • 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
  • zeytinyağı, yağlamak için
  • 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
  • 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
  • ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
  • 2 tutam karabiber
  • 100 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 10 g tereyağı
  • 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
  • 50 g sek beyaz şarap
  • 50 g krema
  • 200 g labne peynir
  • 2 tutam toz muskat

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2763 kJ / 660 kcal
Protein
45 g
Karbonhidrat
27 g
Yağ
48 g
Lif
4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler