Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 50 g Wasser, lauwarm
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Brühstück
- 75 g Kürbiskerne
- 45 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 15 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 150 g Wasser
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 10 g Honig
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Sesam zum Wälzen
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Scheiben
- Kalori
- 9214 kJ / 2200 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 52 g
- Lif
- 37.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Bauernbrot
16hod. 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Müsliweckerl
15h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Dinkelweckerl
23hod. 40min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 godz. 40 min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h