Buttermilchbrot

Buttermilchbrot

4.1 346 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 18sa
15 Scheiben

Malzemeler

Roggensauerteig
  • Wasser
    130 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    100 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    150 g
  • Buttermilch kalt
    200 g
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
    150 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    100 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    250 g
  • Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
    10 g
    10 g Honig
  • frische Hefe
    5 g
  • Brotgewürz (siehe Tipp)
    2 TL
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    2 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalori 656 kJ / 161 kcal
Yağ 2 g
Lif 3.1 g
Karbonhidrat 28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...