Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Wasser, lauwarm
Hauptteig zubereiten und Brot backen
- 500 - 550 g Wasser, lauwarm
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
- 250 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 30 - 50 g Wasser, lauwarm
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 601 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 293 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Kosaken-Doppelbrot
14sa 30 dk
Buttermilchbrot
18 godz.
Dinkel-Sauerteigbrot
20u.
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min