Cihazlar ve Aksesuarlar
Hayas Sauerteigbrot
Hazırlık 40 dk
Toplam 20sa
20 Scheiben
Malzemeler
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
-
Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter25 g
-
Weizenmehl, glatt100 g
-
Wasser lauwarm100 g
Hauptteig zubereiten und Brot backen
-
Wasser (isteğe bağlı) lauwarm500 - 550 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen500 g
-
Roggenmehl250 g
-
Salz15 g
-
Wasser (isteğe bağlı) lauwarm30 - 50 g
-
Öl zum Einfetten
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Sodyum
293 mg
Protein
4 g
Kalori
601 kJ /
144 kcal
Yağ
0.5 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
0.1 g
Karbonhidrat
31 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Balagan
8 Tarif
Avusturya
Avusturya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dinkel-Sauerteigbrot
20sa
Roggensauerteig
96sa 20 dk
Buttermilchbrot
18sa
Waldstauden-Roggenbrot
23sa 30 dk
Zwirbel-Graubrot
16sa
Wachauer Laberl
15sa 20 dk
Roggenmischbrot ohne Hefe
16sa 45 dk
Lesachtaler Hausbrot
30sa 30 dk
Bauernbrot
16sa 15 dk
Kartoffel-Walnuss-Brot
15sa 40 dk
Kosaken-Doppelbrot
14sa 30 dk
Gewürzbrot
16sa 30 dk