Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Wasser, lauwarm
Hauptteig zubereiten und Brot backen
- 500 - 550 g Wasser, lauwarm
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
- 250 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 30 - 50 g Wasser, lauwarm (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 601 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 293 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16h 15min
Sauerteigpulver
24h 10min
Zwirbel-Graubrot
16小时
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Buttermilchbrot
18h
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Roggensauerteig
96h 20min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min