Dinkel-Sauerteigbrot
TM6 TM5

Dinkel-Sauerteigbrot

3.9 (40 değerlendirme)

Malzemeler

Roggensauerteig

  • 260 g Wasser, lauwarm
  • 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
  • 200 g Roggenmehl Type 1150

Quellstück

  • 25 g Paniermehl
  • 50 g Wasser

Hauptteig

  • 90 g Wasser
  • 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 1 TL Schmalz
  • Öl zum Einfetten

Besin Değeri
şuna göre 1 Scheibe
Kalori
382 kJ / 91 kcal
Protein
3 g
Karbonhidrat
19 g
Yağ
1 g
Doymuş Yağ
0 g
Lif
2.8 g
Sodyum
250 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler