Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Zwirbel-Graubrot
16h
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Buttermilchbrot
18h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15小时 40 分钟
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.