Dinkel-Sauerteigbrot

Dinkel-Sauerteigbrot

3.8 62 değerlendirme
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 20sa
20 Scheiben

Malzemeler

Roggensauerteig
  • Wasser lauwarm
    260 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150
    200 g
Quellstück
  • Paniermehl
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser
    90 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    280 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Schmalz
    1 TL
  • Öl zum Einfetten

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Sodyum 250 mg
Protein 3 g
Kalori 382 kJ / 91 kcal
Yağ 1 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...