Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.
Einfaches Mischbrot
3小时 40 分钟
Sauerteigpulver
24h 10 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Bauernbrot
16h 15min