Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Weißbrot
15h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Buttermilchbrot
18 godz.