Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 473.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Beef ragu
1h 25min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1hod.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min