Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 584.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic meatloaf
1u. 35min
Shepherd's pie
55min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken cacciatore
50 min
Beef and beer pie
1h 40min
Beef "Burgundy"
40min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Irish stew
1 godz. 30 min