Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 1117.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and sweet corn soup
30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pea and ham soup
2h 20min
Cauliflower gratin
1h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Mushroom sauce
20 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Traditional gravy
25min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min