Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Beef "Burgundy"
40 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chicken à la king
40 Min