Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (isteğe bağlı)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
gluten free cornflour1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
29 g
Kalori
1047 kJ /
250 kcal
Yağ
7 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Beef stroganoff
35 Min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35 Min