Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 14.6 g
- Sodyum
- 505.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken cacciatore
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef spezzatino
1h 45min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Irish stew
1h 30 min