Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 14.6 g
- Sodyum
- 505.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Lamb Moussaka
1hod. 30min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1hod. 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1hod. 30min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min