Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 753.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Risoni with salmon and spinach
25min
Salmon en croute
50 dk
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Steamed fish with green mash
50 dk
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 dk
Fish pie
1h 15min
Salmon, asparagus and potato salad
40 dk
Fish pie with mashed potato topping
2sa
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Linguine with salmon and herbs
25min