Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 944.5 mg
Alternatif tarifler
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Tuatua fritters
45min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 Std.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min