Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 3 dal maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, parçalara bölünmüş
- ½ limonun kabuğu, rendelenmiş
- 9 adet kurutulmuş domates, yağ içinde
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk beyaz biber, toz, damak tadına göre
- 220 g bulgur, ince, 5-10 dk ıslatma süresi
-
4
adet somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
veya 4 adet derisiz dondurulmuş somon fileto (her biri yakl. 125 gr) - 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 500 g su, sıcak
- 10 g zeytinyağı
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30min