Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Vişneli Cheesecake
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa
8 porsiyon
Malzemeler
-
badem150 g
-
hurma, çekirdeksiz yumuşak125 g
-
Hindistan cevizi yağı60 g
-
çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş200 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü130 g
-
taze sıkılmış limon suyu25 g
-
agave şurubu70 g
-
vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)1 yk
-
vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış80 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 8 porsiyon
Sodyum
120.4 mg
Protein
75 g
Kalori
14343.6 kJ /
3428.2 kcal
Yağ
255.7 g
Lif
33.9 g
Doymuş Yağ
98.3 g
Karbonhidrat
255.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Şeker İlavesiz Tarifler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1 h
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
25 min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
No ratings
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12 h 25 min
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10 min
Vegan Peynir Sosu
50 min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 h
Çilekli Ballı Pratik Dondurma
5 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 h