Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glütensiz İçli Köfte
1h 30min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Glütensiz Kabartma Tozu
5 Min
Vegan Rokoko Pasta
3h 30 min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Zeytinli Peynirli Muffin
35min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50min
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5 Std. 20 Min
Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolatalı Kurabiye
25sa
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5h 30min
Çikolatalı Çiğ Kurabiye Topları
10p
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3h