Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1h
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8h 15min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Ballı Cheesecake
4h 20min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3 godz. 45 min
Çikolatalı Parfe
2 godz. 25 min
Medovik
3h 30min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Tereyağlı Krema
10 min