Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1 Std. 10 Min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15 menit
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1h 45min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Çikolatalı Parfe
2 godz. 25 min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 godz. 15 min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
Değerlendirme yok