Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Vişneli Cheesecake
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa
8 porsiyon
Malzemeler
-
badem150 g
-
hurma, çekirdeksiz yumuşak125 g
-
Hindistan cevizi yağı60 g
-
çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş200 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü130 g
-
taze sıkılmış limon suyu25 g
-
agave şurubu70 g
-
vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)1 yk
-
vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış80 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 8 porsiyon
Sodyum
120.4 mg
Protein
75 g
Kalori
14343.6 kJ /
3428.2 kcal
Yağ
255.7 g
Lif
33.9 g
Doymuş Yağ
98.3 g
Karbonhidrat
255.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Şeker İlavesiz Tarifler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5h 30min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
15min
Enerji veren shake
10min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Antioksidan Detoks İçeceği
15min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30min