Vegan Vişneli Cheesecake

Vegan Vişneli Cheesecake

4.7 20 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa
8 porsiyon

Malzemeler

  • badem
    150 g
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • Hindistan cevizi yağı
    60 g
  • çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
    200 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    130 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    25 g
  • agave şurubu
    70 g
  • vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
    1 yk
  • vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
    80 g

Besin Değeri şuna göre 8 porsiyon

Kalori 3428.2 kcal / 14343.6 kJ
Protein 75 g
Yağ 255.7 g
Karbonhidrat 255.1 g
Lif 33.9 g
Doymuş Yağ 98.3 g
Sodyum 120.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...