Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tabanı
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 200 g çiğ badem
- ½ tk vanilya aroması
- ¼ tk tuz
Krema Dolgusu
- 170 g kaju fıstığı, çiğ, bir gece önceden suda bekletilmiş ve süzülmüş
- 35 g Hindistan cevizi yağı
-
35
g agave şurubu
veya 35 g akçaağaç şurubu - 135 g konserve Hindistan cevizi sütü
Tuzlu Fıstık Dolgusu
- 110 g fıstık ezmesi
- 45 g Hindistan cevizi şekeri
- 160 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 1 tutam tuz
- 5 - 6 yk soyulmuş yer fıstığı
Ganaj
- 200 g bitter çikolata, vegan, parçalara bölünmüş
- 135 g bitkisel süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2064 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Puf Hamuru
2sa
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Değerlendirme yok
Bearnez Sos
15 分钟
Çikolata Sosu (Şurup)
20 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1sa 30 dk
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Fındık Ezmeli Çikolatalı Cheesecake
5 godz.
Kavanozda Cheesecake
4h