Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Çedar peyniri, parçalar halinde (2-3 cm)
- 400 g pırasa, halkalar halinde kesilmiş (yaklaşık 1 cm)
- 30 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g patates, küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 2 cm)
- 700 g su
- 1 yk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz, artı zevkinize göre ekstra
- 2 tutam karabiber
- 8 dilim baget ekmeği (yaklaşık 1 cm), biraz bayat veya başka çıtır çıtır ekmek
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 948 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soğan Çorbası
1h 15 min
Patates Graten
1h 10 min
Patates Graten
1h 10 min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10 min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Fırınlanmış Havuç
30 min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Sebze Bulyon
1h