Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve dilimlenmiş (0.2 cm)
-
50
g sake
veya 50 g beyaz şarap - 40 g şeker
- 120 g soya sosu
-
20
g pırasa, parçalara bölünmüş
(isteğe bağlı)
veya 20 g taze soğan, parçalara bölünmüş (isteğe bağlı) - 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız, her biri yakl. 200 g
- ¾ tk mısır nişastası
- 400 g su
- 100 g havuç, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 100 g kaliforniya biberi, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 200 g kabak, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- ¼ - ½ tk susam yağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Bolonez Sos
1 godz. 5 min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Avokadolu Enginar
3 godz. 45 min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 godz. 40 min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 godz. 10 min
Çilekli Kıtır Çörekler
1hod. 30min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min