Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g su
- 250 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 120 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
- 70 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 2 - 3 diş sarımsak
- 3 yk besin mayası
- 80 g çiğ kaju fıstığı
- 1 yk limon suyu
- 2 tk hardal
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 585 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Değerlendirme yok
Acı Biberli Sebze
1h 5 min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15 min