Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 500 g potatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 250 g Savoy cabbage, finely shredded
- 1 tsp fennel seeds (optional)
- 1 leek, white part only, cut into thin slices (3 mm)
- 80 g milk
- 50 g pouring (whipping) cream
- 30 g salted butter
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052.1 kJ / 250.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 15.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 932.1 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Fish pie
1 godz. 15 min
Parsnip and bean mash
25min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Cauliflower gratin
1h
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Apple and sage stuffing
10 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min