Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 500 g potatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 250 g Savoy cabbage, finely shredded
- 1 tsp fennel seeds (optional)
- 1 leek, white part only, cut into thin slices (3 mm)
- 80 g milk
- 50 g pouring (whipping) cream
- 30 g salted butter
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052.1 kJ / 250.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 15.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 932.1 mg
Alternatif tarifler
Colcannon
35 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Cauliflower gratin
1h
Venison Wellington
3h 30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min