Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramelised onion jam
- 2 tbsp olive oil
- 1200 g brown onion (approx. 8), cut into quarters
- 100 g brown sugar
- 200 g dry white wine
- 80 g verjuice
- 4 tsp kecap manis (sweet soy sauce)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 tsp sea salt
Gravy
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 350 g water
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp plain flour
- 50 g red wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1015.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1h 30 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Brandy cream
15min
Lime glaze
40 Min
Chocolate mousse soufflés
55 min
Apple and sage stuffing
10 min
Peppercorn sauce
20 min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Traditional gravy
25 min