Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 500 g floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)
- 150 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp ground nutmeg (isteğe bağlı)
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1109.2 kJ / 265.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1008.6 mg
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Ratatouille
40min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Chicken Provencale
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Carrot and Swede Mash
20min