Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- 160 g brown onion, cut into quarters
- 6 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp harissa (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 150 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into pieces (optional)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g fresh skinless, boneless salmon fillets, cut into bite-size pieces (see Tips)
- 2 dried limes, pierced with a knife (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 4 cardamom pods
- 4 whole cloves
- 15 g pine nuts, toasted for garnishing
- 5 sprigs fresh coriander, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1818.4 kJ / 433 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 433 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Samke harra
35 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Salmon kabsa
35 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Pilaf with fragrant tarka
1 Std. 20 Min
Tom kha prawns
25min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Pilau rice
30 Min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min