Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- 160 g brown onion, cut into quarters
- 6 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp harissa (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 150 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into pieces (optional)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g fresh skinless, boneless salmon fillets, cut into bite-size pieces (see Tips)
- 2 dried limes, pierced with a knife (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 4 cardamom pods
- 4 whole cloves
- 15 g pine nuts, toasted for garnishing
- 5 sprigs fresh coriander, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1818.4 kJ / 433 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 433 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Balti coconut fish curry
50 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Shakshuka
50 min
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Salmon kabsa
35 min
Spiced lamb roast
29sa 50 dk
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Biryani
1h 25min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min