Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 190 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 150 g Roggenmehl Type 1150
Hauptteig
- 160 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Quark, 20% Fett (Österreich: Topfen)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 3 TL italienische Kräuter, getrocknet (z.B. Thymian, Oregano, Basilikum, Rosmarin)
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Anstellgut (bzw. Sauerteig)
- 2 - 3 Salbeiblätter, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 26.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16h 15min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16h 30min