Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 400 g Wasser
- 180 g Kürbisfleisch (z.B. Hokkaido oder Butternut, siehe Tipp), in Stücken
Quellstück
-
50
g Kirschen, getrocknet
veya 50 g Cranberrys, getrocknet - 30 g Wasser zum Einweichen
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 170 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 20 g Honig
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 263 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Erdäpfelpolster
14h 40min
Nussknacker
15h 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Laugenecken
3 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Süße Knöpfe
2h 45min
Müsliweckerl
15h 30 min