Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25 min
Lamb and barley soup
50 Min
Seafood and corn chowder
40min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Thai-style fish cakes
30 Min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Pea and ham soup
2h 20min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min