Cihazlar ve Aksesuarlar
White fish and lemon risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
155.3 mg
Protein
37.4 g
Kalori
2745.7 kJ /
656.3 kcal
Yağ
20.5 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
5.3 g
Karbonhidrat
81.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salmon, asparagus and potato salad
40 dk
Prawn and saffron risotto
30 dk
Shepherd's pie
55 dk
Steamed salmon with broccoli pesto
25 dk
Curry lamb cutlets
1sa
Salmon niçoise salad
35 dk
Fish pie
1sa 15 dk
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 dk
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk
Salmon and fennel risotto
30 dk
Classic mushroom risotto
30 dk