Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Prune and orange stuffing
10min
Asparagus risotto
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Mushroom risotto
30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Prawn and saffron risotto
30min