Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 27.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 424.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Asparagus risotto
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Prawn and saffron risotto
30 min