Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
veya 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1687 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 Min
Pastinakenpuffer
40min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 Std. 5 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 Min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.