Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
veya 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1687 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Pastinakenpuffer
40min
Rotkohl-Risotto
50 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1sa 20 dk
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Grünkohl-Lasagne
1 godz. 10 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min