Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
veya 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1687 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min