Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2800 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsepastete in Filoteig
1h 20min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Spargel-Quiche
1h 10min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 phút
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min