Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Rauchsalz-Mandeln
- 250 g Grünkohl, ohne Strunk
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Apfelringe, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Öl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio, Garzeit 15 Minuten)
- 50 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2985 kJ / 713 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünkohlrisotto
40min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Grünkohl-Risotto
50 min
Fencheleintopf
35min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 godz. 10 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Fenchel-Risotto
35min