Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 100 g Rote Bete, gekocht, geviertelt
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Weizenmehl zum Bestäuben und Bemehlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 dk
Polenta-Taler
1 Std. 10 Min
Paneer
5 Std. 30 Min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1sa 20 dk
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 dk
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 dk
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1 Std.
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 dk