Uyumlu sürümler
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2711 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min