Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
veya 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Star Burgers
20hod. 5min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min