Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Parmesan Soup
45min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Watercress Soup
25 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20p
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min