Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min