Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 60 g de beurre
- 600 g de rognons de veau, dénervés et coupés en tranches (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'oignon blanc
- 10 g de farine de blé
-
20
g d'eau
veya 20 g de bouillon - 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 feuille de laurier fraîche
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de xérès sec
veya 10 g de vin de madère - 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais plat, équeutés et ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1384 kJ / 333 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gibelotte de lapin
1h 35min
Mouclade
1h
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Caille aux raisins
45 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Axoa d'agneau
55 Min
Osso-buco
1h 20min
Lapin à la provençale
1h
Lapin marengo
1h
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Lapin à la moutarde
1h